Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kmkz.ro În portul Constanța, unde s-au spart niște saci de bani a răsărit multă Mazăre

ro

24 Sep, 2013 02:05 3817 Marime text
Dorința arzătoare a lui Mazăre de-a prelua la primărie Portul Constanța este în mare parte realizată.
Potrivit kmkz.ro, în mod discret Mazăre și-a plasat oameni de încredere în conducerea Administrației Porturilor Maritime Constanța (APMC), având control asupra unui capitol foarte drag lui, pe lângă gagici: licitațiile din porturi unde e rost de multe găuri la bugetul statului. 

Să-i luăm pe rând: 
 
Alexandru Iorov este director la departamentul Infrastructură al Administrației Porturilor Maritime Constanța, dar mai are o dublă calitate: Radu Mazăre îi este naș de cununie, iar soția sa, Andreea Iorov, este cunoscută drept asistenta principală a primarului.

Decebal Șerban,directorul general adjunct al APMC, a fost la Ministerul Transporturilor consilierul personal al secretarului de stat Valentin Preda, care a fost consilierul lui Radu Mazăre, care îl și alintă cu apelativul „Valerică” în niște stenograme.

Mai citeşte şi
 
Portul Constanţa paradisul evaziunii fiscale

George Vișan, directorul comercial al APMC, a fost consilier PSD și este secretarul organizației PSD Constanța, condusă de același Radu Mazăre.
Daniela Șerban, directorul economic al APMC, a fost șefa de cabinet a senatorului PSD Nicolae Moga, prieten intim al lui Mazăre.
Ghiulentan Encioiu, șefa serviciului juridic al APMC, apropiată a primarului Mazăre, cu care a legat o solidă și profitabilă prietenie încă de pe vremea când madama era jurista SC Mamaia.
Mai multe pe kmkz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii