Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klemm va colabora cu Cioloș pentru consolidarea parteneriatului strategic româno-american

ro

20 Nov, 2015 15:54 1286 Marime text
Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, l-a informat pe premierul Dacian Cioloș că Ambasada va colabora cu el și cu Guvernul său pentru a consolida și amplifica parteneriatul strategic SUA-România, inclusiv pentru a spori componenta economică și comercială a acestuia.
 
Potrivit unei declarații de presă de astăzi a Ambasadei SUA, dată după întâlnirea dintre cei doi oficiali, acest lucru se va realiza "în paralel cu continuarea excelentei cooperări în domeniul securității, cu consolidarea statului de drept și lupta împotriva corupției".
 
"În această dimineață, ambasadorul Hans Klemm s-a întâlnit cu prim-ministrul Dacian Cioloș la Palatul Victoria, în cadrul unei vizite de curtoazie. Ambasadorul l-a felicitat pe prim-ministru pentru numire și formarea noului guvern, și-a oferit sprijinul și a subliniat că Statele Unite ale Americii vor rămâne un aliat, partener strategic și prieten apropiat al României", arată comunicatul Ambasadei.
 
În cadrul discuțiilor, ambasadorul Klemm a explicat prioritățile Ambasadei - promovarea securității, statului de drept și prosperității celor două țări - și a remarcat că există multe domenii de interes comun în programul Guvernului României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii