Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, despre modificările fiscale "Aceste modificări sunt cârpeli”

ro

06 Nov, 2017 22:13 1314 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că s-ar impune o amânare semnificativă a modificărilor legislației fiscale, precizând că termenul de aplicare a acestora la 1 ianuarie 2018 este inoportun, relatează România TV.

Klaus Iohannis acuză PSD-ul că nu a discutat cu specialiştii atunci când a propus modificările Codului Fiscal. Preşedintele a declarat că aceste modificări sunt "cârpeli" şi cere Guvernului să facă un studiu fundamentat cu privire la modificările în legislaţia fiscală.

"Am văzut cu toții că în afară de inițiatori toată lumea este împotriva acestor modificări. Cred că trebuie să dea de gândit oricui care dorește să facă modificări atât de ample și vede că nu vrea nimeni să meargă pe aceeași linie. Cred că minim, minimorum s-ar impune o amânare semnificativă, un studiu foarte bine fundamentat și atunci lucrurile se pot discuta în liniște. După părerea mea, este total, dar total inoportun să se țintească ca și dată de implementare 1 ianuarie 2018", a afirmat Klaus Iohannis.

"Aceste modificări sunt cârpeli, eu așa le văd. Legea salarizării nu a fost gândită foarte profund, iar pentru a o aplica e nevoie de astfel de cârpeli. Eu am promulgat legea salarizării, dar nu mi le însușesc, ele sunt promovate de Parlament. Ar fi ceva foarte interesant ca eu să pot să opresc astfel de legi prost făcute", a mai spus președintele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii