Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Constanţa, prezenţi la evenimentele sportive din weekend

ro

07 Apr, 2017 08:48 1484 Marime text
În perioada 07-10 aprilie, peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor acţiona la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate,  pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.
 
Începând de astăzi 07 aprilie, până duminică 09 aprilie, zilnic între orele 16.00-23.00, jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la manifestările cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Floriilor, la Cernavodă.
 
Sâmbătă 08 aprilie, vor fi asigurate măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele H.C. Farul Constanţa şi C.S.M. Botoşani, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor începând cu ora 11.00.
 
Tot sâmbătă, oamenii legii vor fi prezenţi la Cernavodă, unde se va disputa partida de fotbal dintre  echipele C.S. Axiopolis Sport Cernavodă şi S.C. Viitorul Constanţa, începând cu ora 17.00.
 
Duminică, 09 aprilie,  jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor pentru asigurarea ordinii publice la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi Ştiinţa Bacău, partidă ce va începe la ora 13.00. 
 
Luni, 10 aprilie, oamenii legii vor veghea  la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi H.C. Odorhei, partidă ce se va desfăşura la Sala Sporturilor, începând cu ora 19.30.
 
Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii