Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitaţie la teatru „Mă mut la...tata” ajunge pe scena Casei de Cultură din Cernavodă

ro

21 Mar, 2014 17:18 1569 Marime text

Casa de Cultură Cernavodă invită iubitorii de teatru la spectacol. Primul serial dramatic de comedie din România ajunge şi pe scena sălii de spectacole din oraş. Nume de răsunet ale teatrului românesc se vor reuni miercuri, 26 martie, începând cu ora 19.00, pentru întâlnirea cu spectatorii din Cernavodă. „Mă mut la…tata!” este episodul secund al serialului dramatic „Mă mut la mama!”.

Continuarea poveştii transpune un pasaj dintr-o istorie de viaţă într-o reprezentaţie de calitate, greu de uitat, care le va deschide privitorilor apetitul pentru umor.  Spectacolul spune povestea unei  mame în vârstă de 60 de ani, care se simte încă tânără şi este dornică de a avea un iubit după mulţi ani de singurătate. Femeia se străduieşte să îşi găsească fericirea, chiar dacă fii săi, care se opun dorinţei ei. Aşadar, în acest episod mai apare un nou personaj: iubitul mamei!! Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieţii şi cum caută ei o manieră potrivită pentru a scăpa de “intrus”... vor afla cernavodenii care vor veni miercuri, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură Cernavodă. Personajele vor magistral interpretate de actorii de seamă ai Teatrului D’aia din Bucureşti: Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Andreas Petrescu, Anca Dinicu, Ioana Ancea şi Gabriel Fătu.

Biletele se găsesc deja la sediul Casei de Cultură Cernavodă, iar doritorii pot intra la spectacol contra sumei de 40 de lei, atât cât este preţul unei intrări. Pensionarii beneficiază de reducere de 50% pentru fiecare bilet.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii