Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire la Guvern între transportatori și reprezentanți ai Executivului

ro

17 Dec, 2015 13:44 1694 Marime text
 
Astăzi, o delegație a transportatorilor care manifestează încă de dimineață în Piața Victoriei, a fost chemată la discuții, la Guvern. Discuțiile purtate au avut loc cu reprezentanți ai asiguratorilor și ai Executivului.
 
Într-un comunicat transmis de Guvernului, vicepremierul Vasile Dâncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, Cornel Coca Constantin, discuțiile cu reprezentanți ai asociațiilor de transportatori și cu cei ai asiguratorilor au început, în jurul orei 12.00.
 
În Piața Victoriei din Capitală, dar și în împrejurimi, se află câteva mii de autovehicule. Protestatarii au pancarte pe care scrie „ASF, unde ești?”, „Protest scumpire”, „Service-uri în faliment”, „ASF incompetent”, „Astra și Carpatică — Sida și Ebola”, „Demisia ASF”, „Prima RCA — Plata Mafia” etc, notează agerpres.ro.
 
Se așteaptă ca protestul organizat de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), împreună cu Federația Operatorilor Români de Transport (FORT), Asociația Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale (ARTRI), Asociația Națională a Transportatorilor și Taximetriștilor Independenți (ANTTI) și Asociația Operatorilor de Transport (APULUM), să ia final până la ora 15.00. toate aceste organizații protestează împotriva scumpirii RCA. 



Sursa foto: Facebook - Cristi Dorombach
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii