Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în Gara din Timișoara. O locomotivă a unui tren de călători a fost cuprinsă de flăcări. În ce stare sunt călătorii din tren

ro

21 Jan, 2018 21:52 1511 Marime text
Pompierii au intervenit duminică seara, în Gara Ronaţ din Timişoara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la compartimentul motor al unui tren Regiotrans. Potrivit Agerpres, care citează ISU Banat, un număr de 25 de persoane din două vagoane autoevacuându-se în siguranţă. 
 

''Trenul se afla în Gara Ronaţ din Timişoara şi au fost decuplate două vagoane în care se aflau 25 de călători care s-au autoevacuat în siguranţă. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autosanitară SMURD şi echipaje din cadrul Poliţiei Transporturi'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

 
Potrivit acesteia, niciun călător nu a necesitat îngrijiri medicale şi au fost preluaţi de un alt tren, iar incendiul a fost lichidat, în prezent fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cauzei care a determinat izbucnirea focului.

Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii