Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Muhscină „Propunerea lui Dragomir, dorința constănțenilor de a se reîmprospăta noul Parlament“

ro

22 Sep, 2016 14:15 2212 Marime text
Consilierul județean PNL și șef de campanie al liberalilor constănțeni pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, George Muhscină, apreciază propunerea președintelui PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de a susține oameni noi pentru viitorul Legislativ.
„Consider că propunerea președintelui PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de a reîmprospăta noul Parlament printr-o infuzie de oameni noi și bine pregătiți reprezintă un gest politic sincer și demn, așa cum nu am mai văzut în ultimii ani în Constanța și nici în România”, a declarat șeful campaniei electorale a organizației județene PNL Constanța, George Muhscină. Desigur, această propunere ce vine din partea unui parlamentar în funcție, va fi supusă atenției membrilor Biroului Politic al PNL Constanța care vor lua decizia finală.  „Președintele Gheorghe Dragomir exprimă o dorință sinceră a constănțenilor, dorința de a beneficia în Parlament de reprezentanți altfel, de oameni noi, care să se zbată în fiecare zi de mandat pentru o legislație mai bună și pentru o viață de calitate în orașele și comunele din Constanța”, a opinat consilierul județean liberal.
Acesta este convins că ai săi colegi din BP al PNL Constanța vor susține propunerea lui Dragomir, ceea ce ar coincide cu voința electoratului. „Cred că cei mai mulți dintre colegii mei, membri în Biroul Permanent Județean al PNL Constanța, vor înțelege că în politica de la malul mării se simte nevoia de schimbare în mai bine și vor vota pentru o listă de oameni noi, convingători și pregătiți pentru a reprezenta partidul în alegerile din 11 decembrie” a încheiat George Muhscină, liderul campaniei electorale a organizației județene liberale, consilier județean și membru în Biroul Permanent Județean al PNL Constanța. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii