Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Becali și conducerea MApN au discutat despre evaluarea brandului „Steaua București”

ro

16 Mar, 2016 19:07 2541 Marime text
 
Astăzi a avut loc o întâlnire între George Becali şi conducerea MApN, reprezentată de către secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava şi secretarul general al MApN, Codrin Munteanu.
 
Temele de discuţie au fost evaluarea brandului „Steaua Bucureşti” şi depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.
 
„Reprezentanţii MApN au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii „Steaua”, precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a  participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii.
În ceea ce priveşte stadionul, Ministerul Apărării Naţionale a comunicat faptul că documentaţia necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp. 
Totodată, s-a reafirmat de ambele părţi necesitatea unui dialog constant, respectând legislaţia în vigoare şi o abordare  în sprijinul promovării sportului de performanţă”, se arată într-un comunicat. 



Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii