Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef al IPJ Timiş, arestat pentru 30 de zile

ro

03 Feb, 2016 08:19 1049 Marime text
Curtea de Apel Timișoara (CAT) a decis arestarea pentru 30 de zile a fostului șef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, iar pentru comisarul șef Pavel Dumitru, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, arest la domiciliu, informează Agerpres. Pe numele omului de afaceri Iulian Boț, s-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.
 
Decizia poate fi atacată cu contestație. Celor trei urma să le expire, la miezul nopții de marți, termenul de 24 de ore de reținere pe bază de Ordonanță, dispus luni, de DNA.
 
În același dosar, procurorii anticorupție au mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de Marin Bîlc, avocat în cadrul Baroului Timiș.
 
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Timișoara l-au reținut pe Sori Muntean pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, luare de mită, instigare la dare de mită (două infracțiuni), favorizarea făptuitorului; pe Pavel Dumitru, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, luare de mită, trafic de influență, complicitate la luare de mită, iar pe Boț - pentru constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, în formă continuată, dare de mită (patru infracțiuni) și cumpărare de influență (două infracțiuni).
 
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro             
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii