Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul comandant al ISU Constanța, noul comandant la ISU Tulcea

ro

29 Sep, 2016 11:48 6694 Marime text
Locotenent colonel Daniel Petrov este noul comandant al ISU Tulcea, prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la comanda ISU Tulcea. Acesta este împuternicit inspector șef pe o perioadă de șase luni, începând de la 1 octombrie.
 
Daniel Petrov s-a născut la data de 24 iulie 1978,  în judeţul Tulcea. În anul 2001 a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Pompieri, ulterior urmând  în cadrul aceleiaşi instituţii şi un curs postuniversitar de specializare în domeniul ,,Managementul riscului de incendiu”, cu o durata de un an.  
 
Viitorul inspector şef, care va fi împuternicit la comanda unităţii, a ocupat, anterior, mai multe funcţii în structurile operative din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea, respectiv, din anul 2001 până în anul 2009 şi-a desfăşurat activitatea în calitate de locţiitor şi ulterior de comandant al Detaşamentului de Pompieri Tulcea, iar din luna decembrie 2009, până în data de 12 iulie 2015 a îndeplinit funcţia de şef al Centrului Operaţional.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 22 Feb, 2017 01:18 lent col Petrov,este un militar cu o foarte buna pregatire,un om cald,si sint convins ca v-a face treaba buna.SUCCES.........!!!!!!!!!!!