Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o casă de închiriat din Jurilovca-județul Tulcea. Cinci turiști au ajuns la spital. Forțe impresionante la intervenție (galerie foto)

ro

10 Aug, 2021 07:28 2489 Marime text
 
 
  • În această dimineață, la ora 04.38 ISU Delta Tulcea a fost alertat, prin numărul unic de urgență 112 de producerea unui incendiu la o casă cu regim de închiriere în comuna Jurilovca.
 
Colonelul Daniel Petrov, comandantul ISU Delta Tulcea, spune că Detașamentul de Pompieri Tulcea și Stația de Pompieri Babadag au răspuns solicitării cu trei autospeciale de lucru cu apă și spuma, o autospeciala de lucru la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și doua echipaje SMURD.

La fața locului au sosit în sprijin trei echipaje SAJ și echipaje din cadrul IPJ Tulcea.

Primul echipaj sosit la fața locului a aparținut SVSU Jurilovca sub coordonarea primarului localității.

 
În casa de vacanța se aflau opt persoane care au fost surprinse de incendiu dar care au reușit să se autoevalueze.

În urma evaluării medicale s-a luat decizia transportării a cinci persoane la spital, o persoană a fost asistată medical la fața locului, refuzând în final transportul la o unitate spitalicească iar doua nu au avut nevoie de asistenta medicală.

Casa avea trei corpuri lipite între ele. Au ars pavilionul central și o bucătărie de vara. Al treilea corp a fost salvat. Cauza probabilă de intervenție a fost scurtcircuit electric.

Din cele cinci persoane transportate la spital, patru erau erau persoane adulte care prezentau arsuri pe diferite suprafețe ale corpului și un copil care avea un atac de panică. Toți erau turiști

 
Incendiul a fost lichidat la ora 07.00 mai spune colonelul Petrov.
 
Sursa foto: ISU Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii