Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia anului 2014 Ghiciţi câţi copii a născut, azi noapte, o tânără din Babadag?

ro

10 Jan, 2014 18:42 3136 Marime text
O femeie în vârstă de 22 de ani din localitatea Babadag, județul Tulcea a născut în noaptea de joi spre vineri, la Maternitatea din Brașov, cvadrupleți — două fetițe și doi băieți—cu greutatea între 700 și 800 de grame.
Nou-născuții au fost internați la Terapie Intensivă deoarece nașterea s-a produs înainte de termen, la șapte luni.
Primul copil născut a fost o fetiță care a cântărit 700 de grame, al doilea—un băiețel de 700 de grame, al treilea — o fetiță de 790 de grame, iar ultimul născut — un băiețel de 800 de grame.
Sursa: agerpres.ro
UPDATE:
Potrivit purtătorului de cuvânt al Maternităţii Braşov, dr. Valeria Badea, tânăra, din localitatea Babadag, judeţul Tulcea, a născut prin cezariană, în noaptea de joi spre vineri, iar cei patru copii sunt internaţi la secţia de terapie intensivă deoarece s-au născut înainte de termen.
Tânăra a rămas însărcinată prin inseminare artificială şi a venit special la Maternitatea Braşov pentru a naşte.
"Este o premieră pentru Maternitatea Braşov. Am mai avut tripleţi, dar cvadrupleţi este pentru prima dată când se nasc la Braşov. Nou-născuţii sunt acum sub supraveghere pe ATI şi deocamdată s-au adaptat bine. Şi mama este bine", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Maternităţii Braşov, potrivit gandul.info.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Viceprimar 10 Jan, 2014 21:58 La multi ani! Sa fie sanatosi! Sa aiba noroc! Parintii sa se bucure de ei! Luati-l NAS pe presedinte! EXTRAORDINAR!