Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment important pentru Clubul Sportiv Dinamo A fost inaugurat Muzeul Sportului Dinamovist

ro

22 May, 2014 15:15 2095 Marime text
Cu ocazia inaugurării a 66 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, astăzi, a avut loc un eveniment important pentru club. Viceprim-ministru pentru securitate naţională, Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, a inaugurat  alături de conducerea Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, Muzeul Sportului Dinamovist.

La eveniment au participat sportivi, antrenori şi foste glorii ale clubului. În mesajul transmis de vicepremierul Gabriel Oprea, acesta a felicitat sportivii dinamovişti, “adevăraţi ambasadori ai României în lume”. În cei 66 de ani de existenţă Clubul Sportiv Dinamo a câştigat 125 de medalii la Jocurile Olimpice, 943 de medalii la Campionatele Mondiale, 1.095 de medalii la Campionatele Europene, 5 recorduri olimpice, 4 recorduri mondiale şi peste 11.000 de titluri de campion naţional.

Muzeul Sportului Dinamovist a fost inaugurat în incinta sediului Clubului Sportiv Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2, Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii