Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt câştigătorii Concursului judeţean de interpretare instrumentală „Cantabile”

ro

17 Jun, 2013 18:18 2053 Marime text
Duminică, 16 iunie, la ora 17:00, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, în sala de concerte „Sergiu Celibidache” a avut loc Festivitatea de premiere a Concursului judeţean de interpretare instrumentală „Cantabile”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Din cei 64 de elevi din oraşele Năvodari, Medgidia, Hârşova, Mangalia şi Constanţa, calificaţi la această etapă, s-au prezent la concurs 60 de elevi pe următoarele secţiuni:  pian - 46 de elevi, chitară – 7 elevi, mandolină – 4 elevi, orgă – 2 elevi, acordeon – 1 elev.   

Invitaţii acestei ediţii au fost doi câştigători ai Marelui Premiu de la ediţia anterioară, Banu Maximilian şi Frangu Sterian.
La secţiunea tradiţional s-au acordat 14 premii I, 18 premii II şi 16 premii III şi 10 menţiuni.

Marele Premiu, la secţiunea vocaţional a revenit elevului Cristian Anton, clasa a XI-a, vioară,     prof. drd Mihai Daniel, de la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” , iar la secţiunea tradiţional eleva  Alexia Arina Chera din  clasa a V-a, prof. Oprea Gabriela, de la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a obţinut Marele premiu.

Mai multe detalii privind lista câştigătorilor şi numele profesorilor coordonatori se află pe site-ul www.arteconstanta.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii