Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea, deranjat de migrările PDL spre PNL „Apropierea PNL de PDL pune sub semnul întrebării USL”

ro

11 Mar, 2013 11:04 866 Marime text
Apropierea dintre PNL și PDL pune sub semnul întrebării funcționarea USL, și cele două mari partide trebuie să se gândească serios dacă USL se va rupe sau va fi menținut, a declarat ieri seară, la RTV, Liviu Dragnea.
"Nu aş fi fericit dacă intrările pedeliştilor în PNL se vor înmulţi. Dacă aceste cazuri se înmulţesc există riscul să avem fisuri în judeţe în cadrul USL. Nu ne permitem să le spunem colegilor noştri pe cine să ia, sau pe cine nu se ia, dar trebuie să fim atenţi. O apropiere a PNL de PDL pune serios sub semnul întrebării funcţionarea USL”.
Citiţi continuarea AICI!
UPDATE:
După ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a atacat ieri seară PNL acuzându-l că prin racolările unor democrat-liberali creează o fisură în USL, Crin Antonescu i-a dat o replică dură într-un interviu din Gândul.
"Nu avem de-a face cu un asemenea fenomen şi nu îmi aduc aminte ca cineva din PNL să fi intrat la idei atunci când o sumă de alţi oameni din PD cu funcţii importante şi ei s-au înscris în decursul vremii la PSD. Repet, ceea ce este important este că nu văd de ce se vorbeşte despre un asemenea fenomen, de ce se foloseşte pluralul şi nu văd cu ce USL este pusă în pericol", a reacţionat Crin Antonescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii