Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donații generoase pentru Căminul de Bătrâni din Poarta Albă

ro

08 Jun, 2014 20:55 2992 Marime text
Gigi Becali a dotat la standarde înalte Centrul pentru Bătrâni de la Poarta Albă, scrie România Tv.

Ajutorul din partea latifundiarului a fost solicitat de șefii centrului, care s-au adresat lui Becali prin intermediul unei scrisori. La scurt timp, aceștia s-au pomenit cu utilajele profesionale la poartă.

Directorul centrului de Asistenţă Socială de la Poarta Albă i-a scris lui Gigi Becali că bătrânii o duc greu pentru că angajaţii nu le pot pregăti mâncarea la timp, din cauza dotărilor proaste, mai transmite România Tv.

„Am primit două plite profesionale, maşină de spălat vase. Centrul nu deţinea o astfel de maşină, camera frigorifică nu funcţiona, acum datorită bunăvoinţei domnului Gigi Becali ea funcţionează perfect, două maşini de spălat rufe profesionale de o mare necesitate pentru capacitatea mare a centrului”, a declarat directorul centrului, citat de România Tv.

Cei o sută de bătrâni sunt încântați de gestul lui Gigi Becali şi vor să-i mulţumească acestuia personal după eliberare.

„Nu credeam că aduce atâtea utilaje foarte necesare. Noi am avut probleme, cu bucătaria, așa și asa, dar cu spalatoria erau probleme grave și aici se spală zi de zi", a declarat un bătrân, notează România Tv.

Ajutorul nu se oprește aici. Centrul va mai primi 200 de lenjerii, dar şi fonduri bănești.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii