Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a PSD au oferit daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni (GALERIE FOTO)

ro

13 Apr, 2023 11:39 968 Marime text
Foto: Primăria CumpănaÎn prag de sfântă sărbătoare, cinstind minunea Învierii Domnului Iisus Hristos, izvorul nesecat de viață, fiecare dintre noi încearcă şi în acest an să demonstreze cât de profund este dictonul „Dar din dar se face Rai!”, transmit reprezentanții Primăriei Comunei Cumpăna. 

Conform sursei citate, din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat au oferit ca în fiecare an daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din județul Constanța.

Astfel, ieri, 12 aprilie 2023, un număr de 500 de persoane vârstnice au primit în dar produse alimentare tradiționale pentru masa de Paște: ouă roșii, carne de miel, cozonaci și pască, fructe și răcoritoare; obiecte vestimentare (veste și bluze), dar și salcie sfințită în Ziua de Florii.

„Doamnele social-democrate au vizitat cu această ocazie, aducând o bucurie bunicilor din Căminul pentru persoane vârstnice Constanța, Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă, Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Andrei”, Centrului de Îngrijire și Asistență “Armonia” și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (CAbR) “Sf. Luca” din orașul Negru Vodă.

Ceea ce facem este doar o picătură într-un ocean, dar fără acea picătură, oceanul ar fi mai mic. Prin aceste daruri, încununate de o vorbă bună şi o îmbrăţişare, am încercat să aducem în inimile bătrânilor bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, iar de fiecare dată întâlnirea cu aceste suflete minunate, este plină de emoție și recunoștință! 

“Numai când facem binele dobândim liniștea și pacea sufletească.” (Nicolae Steinhardt)“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Cumpăna. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii