Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanţa. Noi precizări în cazul mamei minore care ameninţă că intră în greva foamei

ro

12 Dec, 2017 09:47 2565 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța face următoarele precizări în legătură cu cazul minorei de 16 ani care ameninţă de câteva luni cu greva foamei:

Luni, 11 decembrie 2017, o echipă din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a deplasat din nou atât la domiciliul tatălui în vârstă de 19 ani, cât și la cel al mamei minore. A reevaluat situația celor doi și a discutat cu ambele părți implicate. În urma discuțiilor, cele două părți au stabilit de comun acord ca, până la pronunțarea definitivă a Instanței, bebelușul să stea câte două săptămâni în familia maternă și câte două săptămâni în familia paternă.

Mama a cerut Ordonanță Președințială pentru încredințarea și stabilirea domiciliului copilului iar tatăl a depus cerere pentru a obține tutela copilului.

De asemenea, părinții vor participa la ședințe de consiliere de specialitate în cadrul DGASPC Constanța iar o astfel de întâlnire va avea loc în cursul acestei săptămâni.

Cazul va fi în continuare monitorizat de DGASPC Constanța.


Citeşte şi: O minoră de 16 ani, mama unei fetițe de câteva luni amenință că intră în greva foamei. Ce au constatat reprezentanții DGASPC Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii