Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

ro

30 Mar, 2024 13:50 598 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează selecție de ofertă pentru furnizare de lucrări de execuție branșament apă și racord canalizare la trei imobile aparținând instutuției. 

Valoare estimată este de 31.003,68 lei. 

Criteriul de atribuire îl constituie prețul cel mai scăzut. Termen de depunere oferte este 04.04.2024, ora 12.00.

Potrivit caietului de sarcini, este vorba despre lucrări de execuție: Extindere retea, branșamente alimentare cu apă și racorduri de canalizare pentru cele 3 obiective de investitii din cadrui PROGRAMULUI DE INTERES NATIONAL(PIN) 2014-2020: 

- " Reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea unei clădiri, în vederea realizării unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilităji din sistemul de asistenţă socială pe Şos. Mangaliei, nr. 41, lot 1, In oraş Negru Vodă, jud. Constanța"

- "Construire/dotare locuinţă protejată (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenţă socială, (LPI), pe Șos. Mangaliei, nr. 41, lot 2, în oras Negru Vodă, jud.Constanța";

- "Construire/dotare a unei locuinţe protejate (LP) pentru persoanele cu din sistemul de asistenţă socială, (LP 2) pe str. Sănatății, nr. 3A, lot. 1, în oraş Negru Vodă, jud. Constanța.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta anunțul în integralitate. 


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:


DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru proiectare și execuție sistem de alarmă antiefracție (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii