Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

ro

28 Mar, 2024 12:28 504 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează selecție de ofertă pentru lucrări de execuție branșament apă și racord canalizare la trei imobile aparținând DGASPC Constanța.
 
Valoarea este de 31.003.68 lei.
 
Domeniul achiziției îl reprezintă, potrivit caietului de sarcini, lucrări de instalații de apă și canalizare și de conducte de evacuare.
 
Termen de depunere oferte este 04.04.2024 ora 12.00.
 
Potrivit caietului de sarcini, este vorba despre lucrări de execuție: extindere rețea, brancaniente alimentare cu apă și racorduri de canalizare 
pentru cele trei obiective de investiții din cadrul Programul de Interes Național(PIN) 2014-2020:

- "Reabllitarea/modernizarea/extinderea, dotarea unei clădiri, în vederea realizării unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu din sistemul de asistență socială pe Șos. Mangaliei, nr. 41, lot I, în oraş Negru Vodă, jud. Constanța"
 
 - "Construire/dotare locuință protejată (LP) pentru persoane cu dizabilități din sistemul de asistență socială, (LPI), pe Șos. Mangaliei, nr. 41, lot 2, în oraș Negru Vodă, jud. Constanța";
 
- "Construire dotare a unei locuințe protejate (LP) pentru persoanele din sistemul de asistentă socială, (LP 2) pe str. nr. 3A, lot. 1, în oraş Negru Vodă, jud. Constanța.


 
În secțiunea Documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 


Citește și:

Aprobarea bugetului DGASPC Constanța, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJC (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii