Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a anulat concursul pentru postul de director executiv al DGASPC! (DOCUMENT)

ro

03 Apr, 2024 11:57 3014 Marime text
Consiliul Județean Constanța a renunțat la procedura de organizare și desfășurare a concursului de recrutare, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, a funcției publice de conducere vacantă de Director General, grad II, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Postul pentru care se organiza concursul este  unul  pe perioadă nedeterminată, respectiv 8 ore/zi, 40 ore/săptămână cu normă întreagă.

Proba scrisă programată pentru data de 29.03.2024, ora 10.00 a fost anulată din  motive obiective, se arată în anunțul administrației județene.

Pentru concurs își depuseseră dosarele două persoane. Din informațiile noastre, unul dintre candidați era Emil-Andrei Mereuță, consilier la Cabinetul Președintelui CJC, Mihai Lupu, pe zona de asistență socială.

Emil-Andrei Mereuță a fost și directorul Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța, suspendat din funcție primarul Vergil Chițac în perioada pandemiei de Coronavirus și care a demisionat ulterior din funcție.

În eventualitatea organizării unui nou concurs, calendarul va fi comunicat prin publicarea pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța, se mai arată în aceeași informare a CJC.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii