Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul de Constanţa Florin Gheorghe a demisionat din PMP

ro

11 Aug, 2014 11:30 2746 Marime text
Deputatul Florin Gheorghe şi-a înaintat astăzi, 11 august 2014, demisia din calitatea de membru al PMP: „Mi-am înaintat astăzi demisia din PMP şi vă spun sincer că am făcut-o cu mare mâhnire. PMP a fost unul dintre proiectele în care am crezut cu toată puterea şi pentru care cred că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru ca valorile şi obiectivele pe care ni le-am propus la început să devină şi realitate. Din păcate, cel puţin la Constanţa, PMP s-a îndepărtat cu totul de obiectivul nostru central, de a face o politică onestă şi corectă. Dimpotrivă, la Constanţa s-au înrădăcinat exact aceleaşi obiceiuri pentru care am părăsit PDL. Mai mult, aşa cum am motivat şi în demisie, în organizaţia PMP de la Constanţa nu am fost şi nu sunt dorit de actualul preşedinte, care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să mă excludă din PMP. Dacă eu sunt răul cel mare din PMP Constanţa, înseamnă că de mâine, fără Florin Gheorghe, organizaţia va exploda de simpatie publică“, precizează deputatul Florin Gheorghe într-un comunicat dat publicităţii astăzi.

„Le mulţumesc colegilor mei din PMP Constanţa, alături de care am reuşit să luăm cel mai mare scor la alegerile europarlamentare dintre organizaţiile PMP, devenind a doua forţă politică pe plan local. Le mulţumesc colegilor din echipa de conducere a organizaţiei municipale  care au decis să mă urmeze în acest demers. Pe colegii  parlamentari PMP, îi asigur că îi voi sprijini în continuare în proiectele legislative care au în centru modernizarea României. Se pot baza pe mine şi pe votul meu! În ceea ce priveşte activitatea de la Constanţa, ea nu va fi în nici un fel perturbată. Nu plec din Constanţa!“, a ţinut să precizeze Florin Gheorghe.

„Sunt constănţean, sunt ales de constănţeni şi sunt în slujba lor. Toate eforturile mele vor continua să se concentreze pe Constanţa şi pe problemele fiecărui constănţean în parte. O să vă invit personal, în doar câteva săptămâni, chiar la o lansare a unui proiect, dintr-un şir mai lung de proiecte, pentru constănţenii, cărora doresc să le schimb viaţa în bine”, conchide deputatul constănţean Florin Gheorghe.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii