Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Demisii în lanţ la Spitalul de Urgenţă Floreasca!

ro

31 Aug, 2016 15:16 2457 Marime text
Nu mai puţin de 17 dintre medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca din Bucureşti au demisionat!  Cele 17 persoane reclamă managementul defectuos al directorului interimar, potrivit realitatea.net, care citează surse medicale.

Se pare că demisiile nu se vor opri aici.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 1, ora 17.28
 
„Din 31 de medici care au contracte de muncă și-au dat demisia 17 doctori. Erau angajați UPU - SMURD. Unul dintre motivele invocate a fost legat de dificultăți în desfășurarea activității, ca urmare a aprovizionării discontinue cu cele necesare activității și, bineînțeles, modul în care s-a înțeles să discute și să se comporte cu oamenii. La aceasta s-a adăugat regimul de încordare psihologică ce a fost pe oameni”, a spus, pentru Agerpres, șeful Departamentului, medicul Bogdan Oprița.

UPDATE 2, ora 18:42

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, după ședința de Guvern, că a convocat, pentru diseară, la sediul ministerului, o a treia rundă de discuții cu reprezentanți ai medicilor.

Întrebat despre demisia mai multor medici de la UPU din cadrul Spitalului Floreasca, Voiculescu a spus:

"În seara aceasta am convocat a treia rundă de mediere la Ministerul Sănătății (cu reprezentanți ai medicilor demisionari — n.r.)".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii