Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ziua pompierilor, cadrele ISU Dobrogea cu rezultate deosebite au fost recompensate (galerie foto)

ro

13 Sep, 2017 15:44 1758 Marime text
Astăzi, 13 Septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România şi împlinrea a 169 ani de la luptele din Dealu Spirii, pompierii care au obţinut rezultate excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice, au fost recompensaţi cu înaintarea în gradul următor şi diplome de onoare.

Astfel, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne, cu prilejul „Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România”, a fost înaintat în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un ofiţer, iar prin Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, un maistru militar şi opt subofiţeri.

Tot astăzi, cinci cadre ale ISU „Dobrogea” au primit diplome de onoare, din partea publicaţiei „Agenda Pompierului”, pentru profesionalismul dovedit în exercitarea atribuţiilor specifice şi îndeplinirea sarcinilor încredinţate.

De asemenea, zece cadre militare în rezervă au fost felicitate şi le-au fost înmânate diplome de onoare pentru întreaga carieră sub însemnul armei „pompieri”.

Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii