Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Internaţională a Copiilor Spectacole pentru 80 de copii

ro

29 May, 2014 11:29 3643 Marime text
Asociaţia Lions Club Constanţa, în colaborare cu Lions Club Constanţa Balkanica şi Lions Club Silistra, din Bulgaria, pregăteşte pentru 1 iunie, Ziua Internaţională a Copiilor, evenimentul „Un zâmbet de copil”. 
În cadrul acestei acţiuni, 80 de copii, cu vârste cuprinse între şase şi opt ani, se vor bucura de numeroase activităţi. Douăzeci şi cinci de copii, din cei 80, fac parte din Centrul Social pentru copiii cu dizabilităţi de la Techirghiol, 20 din Şcoala Generală „Sf. Kiril şi Metodii” din Silistra, Bulgaria, iar ceilalţi fac parte din Centrul de plasament „Delfinul” din Constanţa.
Pe 1 iunie, la ora 10:00, cei mici vor viziona spectacolul de la Palatul Copiilor din Constanţa, iar la ora 13:00, vor vizita Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, secţiunile Delfinariu, Planetariu şi Microrezervaţie.
Pe parcursul zilei, copii vor asista la numeroase evenimente, printre acestea se numără cercuri de muzică uşoară şi balet, cercuri de teatru, de artă teatrală, dansuri moderne, coordonate de Luminiţa Rucăreanu la Centrul de Plasament Delfinul, dansuri populare realizate de elevii Şcolii Generale „Sf. Kiril şi Metodii” din Silistra. De asemenea, se va desfăşura un spectacol pregătit de ansamblul folcloric „Rapsodia Mării” al Palatului Copiilor din Constanţa şi coordonat de Magda Kastal şi Albu Eugen.
Evenimentul este organizat cu ajutorul partenerilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Palatul Copiilor Constanţa, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa şi Restaurant & Take Away 4 Friends Constanţa.
 
Sursa foto: lionsconstanta.blogspot.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii