Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş, despre majorarea pensiilor şi salariilor

ro

03 Dec, 2015 08:57 1552 Marime text
Premierul Dacian Cioloş a precizat că în proiectul de buget pe 2016 se iau în calcul majorările salariale cu 10%, dar şi creşterea pensiilor, măsuri anunţate de Guvernul anterior.
 
„Eu am mai spus că legea bugetului am construit-o în aşa fel încât să includem deciziile anterioare şi referitoare la Codul fiscal şi la creşterile salariale de 10%. (...) În proiectul de buget vor fi incluse deciziile luate de Parlament prin diferite acte normative. Eu ştiu de măririle salariale adoptate prin diferite acte normative. Acolo unde avem acte normative aprobate de Parlament, le-am luat în considerare", a declarat prim-ministrul la România TV. Totodată, premierul a precizat că şi majorarea pensiilor cu 5% în 2016 va fi menţinută.
 
În plus, Dacian Cioloş a precizat că investiţiile nu vor fi reduse în bugetul pe 2016. „Când vom prezenta bugetul vom explica toate cele care au stat la baza calculelor. Ce pot să vă spun că pe investiţii nu vom scădea alocările bugetare ci mergem chiar cu majorări: cele din sectorul public, dar cred că odată cu măsurile din Codul Fiscal să încurajăm şi mediul privat", a menţionat Cioloş.
 
Sursa foto: informatia-zilei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii