Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța scoate la concurs un post de judecător

ro

01 Jul, 2014 18:55 3895 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere în magistratură în perioada 1 iulie – 16 octombrie 2014.

Cererile pentru înscrierea la concurs se depun până pe data de 22 iulie la tribunale și la parchetele de pe lângă tribunale, în a căror circumscripții domiciliază candidații.

Se pot înscrie în concurs cei ce au o vechime de cel puțin 5 ani în funcțiile prevăzute de lege, la data susținerii concursului.
Taxa de înscriere este de 400 de lei.

Potrivit calendarului de concurs, în perioada 26 iulie - 13 august vor fi verificate dosarele candidaților de către comisia de admitere a concursului, urmând ca în data de 14 august să fie afișate rezultatele. 15-18 august va fi perioadă de contestații.
În data de 31 august va avea loc testul de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal. Pe 14 septembrie va avea loc proba scrisă eliminatorie tip grilă, de verificare a raționamentului logic. Între 6 și 14 octombrie se vor desfășura interviurile, iar pe 16 octombrie vor fi afișate rezultatele finale.

Curtea de Apel Constanța scoate la concurs un singur post de judecător. Candidatul care va câștiga concursul va fi angajat al Judecătoriei Tulcea.

De asemenea, și Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag anunță vacant un post de procuror.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii