Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Cristi Borcea, de urgenţă la UPU!

ro

29 Sep, 2016 21:47 16045 Marime text
Potrivit unor surse, azi, Cristi Borcea ar fi ajuns, de urgenţă, la secţia UPU a Spitalului Judeţean Constanţa. Ar fi fost adus de jandarmi de la Poartă Albă.

Borcea purta un trening gri cu glugă, o geacă neagră. De asemenea, avea o mască pe gură.
 
Am contactat persoane avizate să ne confirme informaţia vehiculată pe surse, însă nu am reuşit să obţinem un răspuns oficial, fiind invocată ora târzie.

Amintim că, la începutul anului, Cristi Borcea a fost internat de urgenţă la spitalul Floreasca, după ce medicii din arest au decis că are probleme de sănătate. De asemenea, în 2012, a suferit o intervenţie pe cord.

Fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo a fost condamnat, în 2014, în dosarul transferurilor în fotbal la șase ani și patru luni de închisoare și își ispășește pedeapsa la penitenciarul Poarta Albă.

UPDATE 2, ora 22.10
 
Conform unui martor, Cristi Borcea a fost adus în jurul orei 20.00. Doctorii preiau pacienţii în baza unui protocol de triaj, fiind stabilite cinci coduri: roşu, galben, verde, albastru şi alb. Potrivit martorului, Borcea, iniţial, a fost pe cod galben, apoi a fost trecut pe cod roşu.

UPDATE 1, ora 21.53

Cătălin Grasa, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ne-a spus că, în această seară, Cristi Borcea a fost adus cu suspiciune de afecţiune cardică. De asemenea, a precizat că, la această oră, nu se mai afla în spital.

Lui Borcea i s-au făcut o serie de analize specifice pentru bolile cardiace. După rezultate, a fost escortat la Poarta Albă.                
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii