Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Propunere de arestare preventivă. Crimă şocantă în cartierul CET Simona Muşat (fostă Ciuciuleacă) a fost înjunghiată de 11 ori de fostul soţ (galerie foto)

ro

20 Jan, 2015 10:10 4063 Marime text
O crimă şocantă a avut loc în cartierul CET, unde o femeie a fost înjunghiată de 11 ori de fostul soţ.

Femeia de 47 de ani şi-a găsit sfârşitul noaptea trecută. Conform unor surse apropiate anchetei, femeia ar fi fost înjunghiată de 11 ori chiar de fostul soţ, un bărbat de 51 de ani. Cei doi au împreună două fete. La această oră, la faţa locului echipele de anchetatori fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc şocantul incident.

UPDATE, ora 10.20
Surse apropiate anchetei ne-au declarat că apelul a fost făcut în cursul nopţii chiar de autorul faptei. Acesta a declarat că fosta sa soţie mai avea să îi dea o sumă de bani şi aceasta venise la adresa bărbatului pentru a discuta acest aspect. La un moment dat, în timpul discuţiei, bărbatul s-a enervat, a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori.

UPDATE, ora 10.26
Apartamentul în care a avut loc sadicul eveniment a fost sigilat de criminalişti, iar ancheta continuă. Bărbatul a fost dus la audieri.

UPDATE, ora 11.40
Simona Ciuciuleacă avea doi copii cu fostul ei soţ, Petrică: o fată de 24 ani şi o alta care este în clasa a 8-a. Cei doi s-au despărţit în urmă cu doar câţiva ani din cauza acceselor de furie ale bărbatului. Petrică Ciuciuleacă lucrează ca electrician în Şantierul Naval Constanţa, potrivit Adevarul.ro.
 
De asemenea, surse din cadrul anchetei au declarat că bărbatul a mai fost reclamat la poliţie în trecut. Săptămâna trecută, bărbatul a agresat-o pe femeie, dar şi pe actualul ei prieten. Crima a avut loc pe aleea Egretei, din zona CET Constanţa.
 
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanţa.

UPDATE, ora 12.35
Conform Portalului Instanţelor de Judecată, divorţul a fost definitivat la data de 6 septembrie 2013. Conform sursei citate, dosarul a fost înregistrat la 20 mai 2013, şi a avut ca obiect „divorţ cu minori”. Simona Ciuciuleacă avea calitate de recalmant în dosar, iar Petrică Ciuciuleacă – „pârât”.
 
Soluţia, pe scurt, a magistraţilor din cadrul Judecătoriei Constanţa: „mite cererea formulată de reclamanta Ciuciuleacă Simona cu pârâtul Ciuciuleacă Petrică. Dispune desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soţului pârât. Reclamanta revine la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv MUŞAT. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorei ... să fie exercitată exclusiv de mama reclamantă. Stabileşte locuinţa minorei la mama reclamantă. Dispune obligarea pârâtului la plata lunară către reclamantă a unei pensii de întreţinere în cotă de 16,5% din veniturile nete realizate lunar, dar nu mai puţin decât salariul minim pe economie, în favoarea minorei, cu titlu de obligaţie de întreţinere, începând cu data introducerii acţiunii, respectiv 20.05.2013 şi până la majorat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare la Judecătoria Constanţa”.




UPDATE, ora 15.44

În cursul zilei curente, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de Petrică Ciuciuleacă pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Sursa foto Simona Ciuciuleaca: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii