Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii nu mai au răbdare. Când vor fi amenajate noile locuri de joacă?

ro

30 Dec, 2017 19:54 2202 Marime text
 
 
„Joi a avut loc ultima ședință a Consiliului Local Municipal pentru 2017. Dupa ce s-a aprobat creșterea taxelor și impozitelor pentru constănțeni, vânzarea unor terenuri, că doar Primăria are terenuri de dat, domnul primar ne aduce aminte despre promisiunea celor 100 locuri de joacă până la sfârșitul mandatului și ne asigură că se va ține de cuvânt. Noi însă nu putem să nu ne întrebăm în care mandat, având în vedere că domnul Decebal Făgădău este în Primărie din 2008 cu două mandate de consilier local, unul de viceprimar și un an viceprimar cu atribuții de primar. Dacă în 10 ani a identificat 36 de locuri, dar nici pentru acestea nu a întocmit documentele necesare construirii, cât îi va lua până ajunge la 100? Constănțenii nu sunt dispuși să mai tolereze acest comportament.
Copiii constănțeni au nevoie de locuri de joacă acum! Copiii constănțeni nu se joacă doar în an electoral!
În anul ce vine este posibil să se organizeze o licitație pentru refacerea câtorva locuri de joacă, iar domnul primar se teme că și această licitație va fi contestată. Noi avem un mesaj pentru domnul primar: să organizeze licitația cu simț se răspundere, corect și transparent și nu vor putea fi admise contestații.  De trei ani exista în bugetul local 4 milioane de euro rezervați pentru locurile de joacă, dar pană în acest moment nu a fost cheltuit nici măcar 1 euro. Așteptăm și următoarea scrisoare cu promisiuni...taxele și impozitele s-au marit sigur. Între timp putem doar să visăm la locuri de joacă precum cel din imagine”, au scris părinţii care gestionează pe Facebook grupul Locuri de Joacă din Constanţa.
În luna ianuarie va avea loc deschiderea ofertelor pentru realizarea primelor 36 de locuri de joacă din municipiul Constanţa. Tot anul viitor, vor fi identificate şi alte spaţii pentru a fi realizate locuri de joacă pentru copii astfel încât numărul acestora să crească până la 100, a dat asigurări primarul Decebal Făgădău.
 
 
 
 
 



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii