Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii au o sugestie pentru Mazăre în privința pistei pentru bicicliști din Port

ro

18 Aug, 2014 23:48 3008 Marime text
Pe pagina de Facebook, constănțenii își arată nemulțumirea cu privire la pista pentru bicicliști din Port, aflată în curs de amenajare.

„Pe digul de nord efectiv nu se amenajează nimic,... doar se vopsesc 2 dungi pe terasamentul vechi care e cu gropi, deformat... se poate pedala pe porțiuni mici la care trebuie să te uiți foarte atent pe unde mergi cu bicicleta!”, scrie Sorin Bogdan.

Acesta compara pista din Constanța cu cea din Alba Iulia. În acest sens, Sorin Bogdan a distribuit pe Facebook un material în care este prezentată pista pentru biciliști din Alba Iulia, recent inaugurată. De altfel, acest material Bogdan îl dedică primarului Radu Mazăre, pentru a se inspira.

Amintim că primarul Radu Mazăre anunța în data de 22 iulie că pista pentru bicicliști din Portul Constanţa este aproape gata. „Pista de pe digul de nord, din Portul Constanţa, e aproape gata, mai trebuie deschis un port de control, la intrarea în port. Nu au avut documentele gata pentru Consiliul de Administraţie pe care l-au ţinut astăzi”, explica edilul-şef.

sursă: Facebook, Sorin Bogdan

sursă foto pistă alba iulia: freerider.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii