Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În contextul lucrărilor de modernizare a străzilor Termele Romane şi Traian Petiţie online - „Pista Velo la Poarta 1“!

ro

10 May, 2018 00:00 3083 Marime text
O nouă petiţie online a fost lansată în mediul virtual zilele acestea. Petiţia are ca public ţintă bicicliştii, dar şi pe cei ce susţin dezvoltarea durabilă a oraşului Constanţa.
 
„În curând, la Poarta 1 vor începe lucrările la proiectul «Lucrări de reparaţii şi modernizare strada Termele Romane + strada Traian, pe sectorul Poarta 1 Port Constanţa - bulevardul Tomis». Din nefericire, ca şi în cazul altor lucrări de reabilitare a străzilor, Primăria Constanta nu doreşte să îmbunătăţească condiţiile pentru pietoni şi biciclişti. Prin această petiţie, dorim să promovăm o variantă îmbunătăţită a proiectului de la Poarta 1, care să ţină cont de nevoile tuturor cetăţenilor oraşului Constanţa şi ale turiştilor aflaţi în vizită“, se arată în textul petiţiei.
 
Peste 100 de constănţeni au semnat deja aici: https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/vrem-pista-velo-la-poarta-1?bucket&source=facebook-share-button&time=1524749318. Semnatarii susţin că este important ca această petiţie să fie susţinută de cât mai mulţi, tocmai pentru a arăta că cetăţenii doresc transparenţă înainte de a se demara proiecte de infrastructură mari, proiecte susţinute integral din bani publici.
 
Citeşte şi:
 
Asociaţia „Eco Dobrogea“, despre reabilitarea străzilor Termele Romane şi Traian „Vor fi tăiaţi copaci, nu este prevăzut tranzitul velo, trotuarele dispar, ruinele arheologice sunt ignorate!“
 

Se reunesc în şedinţă pe 25 aprilie Consilierii locali municipali, undă verde pentru modernizarea străzilor Termele Romane şi Traian, pe sectorul Poarta 1 Constanţa - bulevardul Tomis


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii