Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Acțiuni împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare

ro

21 Apr, 2016 22:03 1854 Marime text
Peste 300 de poliţişti din cadrul IPJ Constanța și peste 150 de jandarmi constănțeni ai IJJ și GMJ se vor afla în stradă, de Florii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute sau falsificate, împreună și cu specialiștii ASVSA și cu cei ai ANPC.

Astfel, poliţiştii de la ordine publică, structurile de poliţie rutieră, polițiștii de investigații criminale, proximitate, echipele de cercetare la fața locului, de la arme sau investigarea fraudelor se vor afla în stradă, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşelor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Poliţiştii și jandarmii vor acţiona în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, în proximitatea bisericilor, activitățile urmând a fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu toate instituțiile cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, peste 15 de aparate radar.

Acțiunile structurilor MAI din județul Constanța vor continua pe întreaga perioadă a sărbătorilor Floriilor și de Paște.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii