Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Direcţia Naţională Anticorupţie Iată posturile vacante şi condiţiile

ro

10 Mar, 2015 11:13 1694 Marime text
Direcția Națională Anticorupție organizează concurs pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor din cadrul direcției, pentru următoarele posturi:
- grefier șef al Secției de combatere a corupției;
- grefier șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupție din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor de corupție săvârșite de militari;
- grefier șef al Secției judiciară penală;
- grefier șef al Serviciului de reprezentare la Înalta Curte de Casație și Justiție din cadrul Secției judiciară penală;
- grefier șef al Serviciului de reprezentare la alte instanțe din cadrul Secției judiciară penală;
- grefier șef al Serviciului Specialiști;
- grefier șef al Serviciului de cooperare internațională și programe;
- grefier șef al Serviciului Teritorial Brașov;
- grefier șef al Serviciului Teritorial Galați.
 
Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 7 aprilie 2015, ora 10:00, la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție din str. Știrbei Vodă, nr. 79-81, sector 1, București.
Data susținerii proiectului va fi anunțată după susținerea probei scrise.
 
Concursul constă în susținerea următoarelor probe:
1. Proba scrisă, constând în verificarea cunoștințelor teoretice din tematica și bibliografia afișate alăturat;
2. Proba orală, constând în susținerea în fața comisiei de examinare a proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției de grefier șef serviciu.
Potrivit art.7 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere persoana care îndeplinește următoarele condiții:
a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;
b) are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „Foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.
Dosarele de concurs se depun la Serviciul resurse umane, perfecționare profesională și documentare, registratură, grefă, arhivă și relații cu publicul – Compartimentul resurse umane, perfecționare profesională și documentare până cel târziu la data de 23 martie 2015 și trebuie să cuprindă următoarele:
a) cerere de înscriere;
b) raport prin care se constată îndeplinirea condițiilor prevăzute de art. 7 din regulament (întocmit de conducătorul parchetului sau instanței unde candidatul își desfășoară activitatea);
c) curriculum vitae;
d) orice alte acte considerate relevante.
Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției pentru care se organizează concursul se depune până la data de 30 martie 2015, atât pe suport de hârtie cât și în format electronic.
Informațiile menționate mai sus, tematica și bibliografia de concurs, sunt publicate pe pagina de Internet a Direcției Naționale Anticorupție la adresa www.pna.ro, precum și la sediul Direcției Naționale Anticorupție.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 021.312.14.97/ int. 105, 366, 137, 184. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii