Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. În ce context îşi dă Făgădău demisia CLM Constanţa, întrunit în şedinţă extraordinară

ro

15 Mar, 2016 10:56 1637 Marime text
 
Consiliul local al municipiului Constanţa se reuneşte în şedinţă extraordinară în scurt timp, în sala de şedinţe a Prefecturii judeţului Constanţa.
 
Ordinea de zi cuprinde doar trei proiecte, şi anume: proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 63/2013 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat din municipiul Constanţa; proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare al R.A.E.D.P.P Constanţa asupra unui teren din municipiul Constanţa; proiect de hotărâre privind validarea rezultatelor examenului pentru postul de medic şef laborator în cadrul laboratorului de analize medicale la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 2, ora 12.07
 
Totodată, Decebal Făgădău a făcut o serie de precizări în legătură cu Portul Constanţa.

„Tot ce se întâmplă în Port afectează şi oraşul Constanţa", a afirmat acesta.
 

UPDATE 1, ora 11.34
 
În cadrul şedinţei Decebal Făgădău a anunţat că pentru strada Ştefan cel Mare se pregăteşte un proiect prin care aceasta va deveni o junglă urbană. „Va fi mult verde”, a precizat acesta. De asemenea, Făgădău a mai anunţat că proprietarii de lângă Plaja Modern trebuie să îşi facă curăţenie, altfel, vor primi amenzi.
 
În altă ordine de idei, Decebal Făgădău a spus că îşi va da demisia, atât el, cât şi câţiva colegi, în cazul în care lucrările nu se termină pe bulevardul Tomis până la data de 1 iunie. Vorbim despre lucrări de canalizare şi îngropare fire.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi citi în ediţia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii