Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulație deschisă în Tulcea doar pentru autovehiculele cu masa maximă de 7,5 tone

ro

20 Jan, 2016 11:16 1191 Marime text
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române precizează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile.
 
Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, rămâne închis DN57 Cozla – Șvinița, în județul Caraș-Severin. Se circulă pe următoarea rută ocolitoare: Moldova Nouă – Oraviţa - Anina – Bozovici – Iablaniţa - Plugova.
 
Reamintim că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe DN24D, în judeţul Galaţi, pe tronsonul Griviţa - Vânători,  circulaţia este deschisă pentru autovehiculele cu masa maximă total admisă mai mică de 7,5 tone. La fel şi pe DN22 Isaccea – Somova, în judeţul Tulcea.
 
Amintim că, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră a fost reluată. Precizăm că, pe tronsonul Drajna – Feteşti, pentru siguranţa participanţilor la trafic, autovehiculele se deplasează controlat, în coloană, fiind însoţite de echipaje de poliţie rutieră.
 
Pentru judeţele Brăila, Olt, Dolj, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben, referitoare la ceaţă,
 
Conducătorilor auto li se recomnadă să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă (luminile de ceaţă trebuie utilizate doar dacă vizibilitatea scade semnificativ).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii