Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR scoate la licitaţie spaţiile deţinute în Gara Constanţa

ro

26 Mar, 2015 18:49 3315 Marime text
CFR desfăşoară licitaţii publice pentru închirierea a peste 1.200 de spaţii şi terenuri din proprietatea privată a CFR SA, în toate cele opt sucursalele regionale de cale ferată - Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.
 
“Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 52.966 metri pătraţi, iar terenurile 377.495 metri pătraţi, şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici care intenţionează să dezvolte sau să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional”, se arată în comunicat citat de Agerpres.
 
Potrivit CFR SA, locaţiile comerciale sunt situate în gări sau în proximitatea acestora şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.
 
CFR SA precizează că agenţii economici interesaţi să se alăture acestui proiect sunt aşteptaţi să participe la licitaţii publice organizate de cele opt regionale de cale ferată, în ziua de 28 a lunii, condiţiile de participare putând fi consultate pe site-ul companiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii