Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala Regională CF Constanța contractează revizii anuale și reparații la pluguri de zăpadă (DOCUMENT)

ro

08 Nov, 2022 15:51 1087 Marime text
 

 
  • Contractul a fost împărțit în două loturi, unul dintre ele fiind anulat.  
 
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a atribuit contractul „Revizii anuale și reparații pluguri de zăpadă tip PZH și WPZ (2 loturi)“,֧ achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, efectuarea reviziilor anuale și a reparațiilor plugurilor de zăpadă PZH și WPZ are rolul de a pregăti pentru perioada de iarnă plugurile și a remedia defecțiunile constatate în urma acțiunii de deszăpezire din iarna anterioară. În cazul neefectuării serviciului menționat, nu se poate asigura disponibilitatea și intervenția la deszăpezire pentru iarna 2022/2023 a plugurilor de zăpadă în condiții de siguranța circulației.
 
Contractul a fost împărțit în două loturi:

1. Revizii anuale și reparații pluguri de zăpadă tip PZH (valoarea estimată fără TVA - 59.835,00 lei)
 
Revizii anuale și reparații pluguri de zăpadă tip PZH – 3 bucăți, conform cerințelor caietului de sarcini.
1. PZH 003 (nr. identificare), secția L3 Fetești (st. domiciliu), DIESEL hidraulic (tip) – Revizie anuală RA și reparații.
2. PZH 013 (nr. identificare), secția L3 Fetești (st. domiciliu), DIESEL hidraulic (tip) – Revizie anuală RA și reparații.
3. PZH 008 (nr. identificare), secția L1 Constanța / DIF Palas (st. domiciliu), DIESEL hidraulic (tip) – Revizie anuală RA și reparații.
 
2. Revizii anuale și reparații periodice pluguri de zăpadă tip WPZ (valoarea estimată fără TVA - 86.544,25 lei)
 
Revizii anuale și reparații pluguri de zăpadă tip WPZ – 5 bucăți, conform cerintelor caietului de sarcini.
1. WPZ 013 (nr. identificare), secția L2 Medgidia (st. domiciliu), UYZP (seria), ORE (tip boghiu) - Revizie anuală RA
2. WPZ 006 (nr. identificare), secția L4 Slobozia (st. domiciliu), UYZP (seria), ORE (tip boghiu) - Revizie anuală RA
3. WPZ 107 (nr. identificare), secșia L3 Fetesti (st. domiciliu), UYPZ (seria), DIAMOND (tip boghiu) - Revizie anuală RA
4. WPZ 108 (nr. identificare), secția L1 Constanța (st. domiciliu), UYPZ (seria), DIAMOND (tip boghiu) - Revizie anuală RA
5. WPZ 023 (nr. identificare), secția L2 Medgidia (st. domiciliu), UYZP (seria), ORE (tip boghiu) – Reparație periodică RP.
 
Lotul 2 a fost însă anulat pe 7 noiembrie a.c., întrucât au fost depuse numai oferte inacceptabile si / sau neconforme. „Procedura de atribuire Revizii anuale si reparatii pluguri de zapadă tip PZH si WPZ - Revizii anuale și reparații pluguri tip WPZ – LOTUL 2 se anulează în conformitate cu prevederile art.225 alin.(1) lit.(a) din Legea nr.99/2016 – «nu a fost depusă nicio ofertă admisibil㻓, se mai arată pe e-licitatie.ro.  
 
Pentru lotul 1, ofertant câștigător este SC Service Faur SRL, contractul, din data de 1 noiembrie a.c., având valoarea de 58.365 lei.   
 
Despre SC Service Faur SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată marți, 8 noiembrie a.c., societatea Service Faur SRL a fost înființată în anul 1997, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Repararea şi întreţinerea altor echipamente de transport n.c.a.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Service Faur SRL a avut o cifră de afaceri de 5.362.719 lei, un profit net de 196.479 lei și 44 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 8.446.668 lei, un profit net de 337.788 lei și 46 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Vasile Nicodim (cu 95%), care are și calitatea de administrator, și Octavian Nicodim (cu 5%). Vasile Nicodim mai apare în Nicodim V. Vasile Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate) și în Gear Trans Rep SRL - asociat (50%), administrator (radiată).
 
Confidas informează și că Service Faur SRL a încheiat 134 contracte de achiziții publice în valoare totală de 36.586.623,42 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională, figurând și AQUATIM SA Timișoara, Baza de Reparații Nave Brăila, CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Iași - Unitate Operațională, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, Comuna Criscior, Garda de Coastă, Societatea Compania de Transport Public Iași SA, Societatea de Transport București STB SA, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, URBIS SA Baia Mare, Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL sau Societatea de Transport Public Timișoara SA. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
În stația CF Constanța se instalează sistem telematic de măsurare a parametrilor electrici aferenți elementelor instalațiilor SCB exterioare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii