Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean pakistanez, declarat indezirabil zece ani în România!

ro

30 Aug, 2016 15:20 1694 Marime text
Astăzi, Curtea de Apel București a dispus declararea ca persoană indezirabilă pentru România a cetățeanului pakistanez Shahzad Ahmed pentru o perioadă de zece ani.

Shahzad Ahmed, aflat în România în calitate de solicitant al dreptului de ședere în baza căsătoriei cu un cetățean român, a intrat în atenția Serviciului Român de Informații (SRI), începând cu finele anului 2015, când a pătruns ilegal în România.

„În urma măsurilor informativ-operative derulate, s-a stabilit că respectivul a derulat activități care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri și amenințări la adresa securității naționale. Concret, străinul s-a remarcat prin activități de propagandă în mediul virtual, în favoarea mai multor entități teroriste active în zona de origine, susținând supremația islamului extremist, incitând la jihadul global, fiind, totodată, preocupat de cunoașterea și însușirea modului de fabricare a unor dispozitive explozive improvizate și a componentelor acestora”, potrivit SRI.
Ca urmare a sentinței Curții de Apel București, acesta a fost luat în custodie publică cu sprijinul Ministerului Afacerilor Interne — Inspectoratul General pentru Imigrări, în vederea îndepărtării de pe teritoriul național.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii