Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce substanță a fost folosită la tratamentele de dezinsecție din Constanța și Mamaia

ro

03 Jun, 2017 15:36 2180 Marime text
Primăria  Municipiului  Constanța  anunță că, în perioada 29.05.2017 - 02.06.2017, pe  domeniul  public  al  municipiului Constanța și stațiunii  Mamaia au fost efectuate tratamente de dezinsecție pentru combaterea căpușelor și a insectelor ce creează disconfort, zilnic, după ora 9.00.

„Aceste acțiuni au avut ca scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Substanţa folosită este biodegradabilă se numește  K OTHRINE PROFI EC 250 și este avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti, având o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, căpușe, gândaci, furnici, etc.).

De menționat este că persoanele juridice și fizice din municipiu au obligația să efectueze acțiuni de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatori autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei sau de câte ori este necesar.

Acțiuni similare vor avea loc în fiecare săptămână”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii