Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se ascunde în spatele mesajelor de pe WhatsApp

ro

03 Apr, 2016 19:57 5973 Marime text
 
Într-o lume în care comunicarea pe rețelele de socializare este la mare putere, WhatsApp este una dintre cele mai utilizate platforme de acest gen la care apelează de la cei mai tineri la cei mai în vârstă internauți.
 
Mereu suntem pe viteză și de foarte multe ori nu băgăm în seamă detaliile care poate în anumite cazuri... fac diferența.
 
Chiar dacă atât pe WhatsApp cât și pe Facebook se poate socializa, se pot transmite poze, fișiere și așa mai departe, fiecare dintre acestea are paricularitățile ei prin care se încearcă o găzduire ideală a utilizatorului.
 
Astfel, dacă nu ați fost prea atenți până acum la imaginea de pe fundalul mesajelor pe care le scrieți pe WhatsApp, vă spunem că acolo găsiți lucruri de tot felul, de la mâncare la lucruri trăsnite ca, un astronaut ce are în mână o planetă. Feluri de mâncare, forme geometrice, numere, litere, animale, băuturi exotice, prăjituri, caracatițe zâmbitoare, inimioare sau intrumente muzicale toate sunt mesaje probabil subliminale ale platformei de socializare, având astfel lucruri pe gusturile tuturor celor care utilizează aplicația, încercându-se o satisfacere a tuturor gusturilor. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii