Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au descoperit poliţiştii de frontieră la Negru Vodă

ro

05 Feb, 2014 09:31 2309 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi A 4, care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de inspecţie tehnică fals.

În data de 04.02.2014, în jurul orei 10.45, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român G.C., în vârstă de 31 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Audi A 4, cu numere de R. Bulgaria.

În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare.

Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un bărbat, de cetăţenie română, în schimbul sumei de 10.000 lei.

Conducătorul auto a mai declarat că a primit documentele autoturismului fără a cunoaşte faptul că unul dintre ele este fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii