Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Țară, țară, vrem campioane” 350 de fetițe sunt testate, la Constanța, de un colectiv de antrenori condus de Octavian Belu și Mariana Bitang

ro

10 May, 2014 12:27 4407 Marime text
 
La această oră, la Sala Sporturilor din Constanța, este în desfășurare prima etapă de selecție din cadrul campaniei nationale „Țară, țară, vrem campioane”, care iși propune să descopere tinere talente în gimnastică. Participă paste 350 de fetițe cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani, din județele Constanța, Tulcea, Brăila și Ialomița. Copilele sunt testate de antrenori cunoscuți, nelipsind nici tehnicienii de legendă ai gimnasticii românești, Octavian Belu si Mariana Bitang, care supervizează acțiunea. Sunt prezente, de asemenea, și foste mari campioane din gimnastică precum Simona Amânar, Andreea Răducan, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Silvia Stroescu și Amelia Racea, alături de președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sportiv 10 May, 2014 12:37 si Catalian Ponor unde este , oare nu trebuia si ea invitata ca multipla campioana si gimnasta de valoare a lotului Romaniei cu care ne-am mandrit de atatea ori ?????????