Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călătorii CFR se revoltă "Nu aer condiționat, nu curățenie, nu nimic. Doar mirosuri"

ro

01 Jul, 2016 22:59 1721 Marime text
"Și-am mers azi cu CFR-ul. Mangalia-Constanța. 1 oră și jumătate. Nu aer condiționat, nu curățenie, nu nimic. Doar mirosuri.Trenul mergea spre Satu Mare. Dacă la plecarea din Mangalia era deplorabil, nu vreau să mă gândesc cum arată când ajunge la destinație...Horror, horror. Sunt curioasă totuși dacă 40 și ceva de km ii face în o oră jumătate, cât durează toată ruta...", a notat tânăra D.S. din Constanţa pe pagina ei de pe un site de socializare.

CFR nu este la primul incident de acest fel, după ce în minivacanţa de Rusalii, mai multe garnituri au avut întârzieri chiar şi de 9 ore.

Evident, CFR are răspuns la toate: „Circulaţia feroviară pe Constanţa – Mangalia se face pe linie simplă (un singur fir de circulaţie), la intreval de staţie (între două staţii nu pot circula simultan două trenuri), cu o viteză maximă de 80 km/h. Datorită curbelor şi trecerilor la nivel existente pe această distanţă sunt introduse limitări de viteză până la 15 km/h. Durata implementării acestui proiect variază în funcţie de finalizarea studiilor de fezabilitate, fiind aproximată la 36 luni".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii