Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj la Tulcea Poliţiştii de frontieră au confiscat 630 de metri de plase

ro

24 Jun, 2014 10:33 2047 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând doi cetăţeni români care pescuiau cu plase tip comercial fără a avea autorizaţie, respectiv alţi doi bărbaţi care deţineau plase tip monofilament.
Treisprezece plase de pescuit în lungime totală de 630 metri şi cantitatea de 20 kilograme peşte găsite în ambarcaţiunile celor patru braconieri au fost ridicate în vederea confiscării.
Poliţiştii de frontieră de la Pardina au acţionat în zona de competenţă, unde au depistat, ieri dimineaţă, doi bărbaţi, de 18, respectiv 42 de ani, care pescuiau dintr-o ambarcaţiune tip lotcă cu cinci setci tip avă şi ohană, în lungime de 150 metri. Cei doi bărbaţi, domiciliaţi în judeţul Tulcea, nu deţineau autorizaţie pentru desfăşurarea activităţii de pescuit comercial. Tot ieri dimineaţă, poliţiştii de frontieră tulceni au verificat o ambarcaţiune tip lotcă, în care se aflau doi bărbaţi, cu vârste de 29 şi 33 de ani, domiciliaţi în judeţul Tulcea. În ambarcaţiune au fost găsite 20 kilograme peşte şi opt plase monofilament în lungime de 480 metri. Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de „nedeţinerea licenţei/autorizaţiei de pescuit comercial”, „folosirea de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit tip comercial” şi „deţinerea, transportul şi folosirea la pescuit a plaselor tip monofilament”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii