Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BAC 2013 Constanţa -bani într-o sală de clasă. Mangalia - copii xerox ale unor subiecte rezolvate

ro

05 Jul, 2013 13:59 3528 Marime text
Astăzi, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o sală de clasă a unui liceu din municipiul Constanţa a fost găsită o sumă de bani. De asemenea, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi despre faptul că, într-o bancă a unei săli de clasă din cadrul unui liceu din localitate au fost găsite două copii xerox ale unor subiecte rezolvate. În ambele cauze poliţiştii au demarat anchete, trimiţând echipe de cercetare la faţa locului  pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor sesizate, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă.

Tot azi, la ora 11.55, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, din sala special amenajată pentru bunurile candidaţilor la bacalaureat, în incinta unui liceu de pe raza Secţiei 5 Poliţie, unei eleve i-a fost sustras un telefon mobil.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că, membrii comisiei de supraveghere a examenului, în urma verificării locaţiilor adiacente sălilor de examinare, au identificat în grupul sanitar al liceului, telefonul respectiv, întocmind un proces verbal în cadrul comisiei. Acesta a fost predat poliţiştilor, ulterior elevei pe bază de dovadă, aceasta sesizând şi în scris sustragerea telefonului. Poliţiştii au demarat o anchetă, în vederea stabilirii cu exactitate a aspectelor sesizate, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii