Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu bacul picat şi cu dosar penal pentru bac Ce note au luat cei doi elevi de la Mangalia reţinuţi

ro

23 Aug, 2013 00:00 2728 Marime text
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată ai profesorului Gheorghe Amza, în stare de arest preventiv, fost decan al Facultăţii de Inginerie şi Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST) din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. Acesta era preşedinte al comisiei de bacalaureat de la centrul de examen nr. 37 din cadrul Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia. Este acuzat de luare de mită în formă continuată şi permitere a accesului unor persoane neautorizate la informaţii care nu sunt destinate publicităţii. Alături de şeful comisiei mai sunt trimişi în judecată profesori, părinţi şi elevi. Cei doi elevi - Cilica Stângaciu şi Aurel Boboşatu, au fost reţinuţi pentru complicitate la infracţiunea de dare de mită, în formă continuată.

Cilica Stângaciu, specializarea Tehnician mecanic pentru Întreţinere şi reparaţii, a obţinut următoarele note la bac: la proba de Limbă şi Literatură Română – 4.4, iar după contestaţia făcută – 5,5. La proba de Matematică – 5,45,iar la proba de Biologie vegetală şi animală – 6,8. Nota finală a examenelor de bacalaureat este de 5,01, acesta fiind declarat „respins”.

Aurel Boboşatu, specializarea Tehnician mecanic pentru Întreţinere şi reparaţii, a obţinut următoarele note la bac:  la proba de Limbă şi Literatură Română – 5,8. La proba de Matematică – 6, iar la proba de Biologie vegetală şi animală  - 5,5. Nota finală a examenelor de bac a fost de 5,78, acesta fiind declarat „respins”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii