Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, şedinţă de urgenţă la Guvern pentru trei zile de doliu naţional

ro

06 Dec, 2017 09:17 1619 Marime text
Cabinetul Tudose va aproba, în şedinţa de azi, o hotărâre prin care vor fi stabilite trei zile de doliu naţional pentru decesul Regelui Mihai I, potrivit unor surse guvernamentale.  
 
Conform surselor citate de Agerpres, cele trei zile de doliu naţional urmează să fie stabilite marţi seară în urma unei discuţii cu reprezentanţii Casei Regale.  Totodată, o şedinţă tehnică va avea loc marţi după-amiază la Palatul Victoria pe tema funeraliilor Regelui Mihai I. Ședinţa este organizată la nivelul Secretariatului General al Guvernului cu responsabili din ministerele de resort.  Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj de condoleanţe, în care arată că Regele Mihai I a fost „un model de moralitate şi demnitate pentru români”.

Premierul Mihai Tudose a transmis, marți, un mesaj pe contul personal de Facebook, după aflarea veștii încetării din viață a Regelui Mihai I. Șeful Executivului a precizat că Alteța Sa va rămâne „un model de moralitate pentru români”, iar „amintirea Majestății Sale va rămâne mereu vie”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii