Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul jafului de la unitatea bancară din Bistrița a fost prins! Un poliţist, împuşcat în timpul capturării sale

ro

12 Jul, 2016 21:39 1684 Marime text
Autorul jafului armat comis în urmă cu o săptămână într-o bancă din Bistrița are antecedente penale atât în țară, cât și în Italia. Mai mult de atât, acesta fusese eliberat recent din penitenciar.

„Autorul jafului de la unitatea bancară din municipiul Bistrița, săvârșit în data de 5 iulie 2016, a fost reținut de polițiști. În timpul intervenției a avut loc un schimb de focuri de armă între autor și polițist, iar unul dintre polițiști a fost rănit în braț, fiind transportat la spital pentru examinare. Cel în cauză este cunoscut cu antecedente penale atât în România, cât și în Italia, fiind recent eliberat din penitenciar", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Alexandra Vereșezan.

Suspectul are 35 ani, iar în anul 2003 a fost arestat după ce a fost implicat în uciderea unui taximetrist din Satu Mare.

Cazul jafului a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, bărbatul fiind acuzat de tâlhărie calificată, de tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii